Stages

Ben je leergierig? En wil je ervaring opdoen bij de gemeente Utrecht? Kom dan bij ons stage lopen. Wij bieden verschillende stageplaatsen aan. Ook kun je een praktijkopdracht doen bij de gemeente.

Je kunt op 2 manieren een stageplaats bij ons vinden:

Vraag stageplaats aan

Zoek je een stage die we nu niet aanbieden? Dan kun je jouw aanvraag laten opnemen in de kandidatenbank:

  • Schrijf je in op onze kandidatenbank en geef hierbij aan dat je opzoek bent naar een stage, wat voor stage dat is (snuffelstage, meewerkstage of een onderzoeks-/ afstudeerstage), voor welke opleidingsrichting/ vakgebied en voor welke periode
  • wij nemen jouw gegevens op in de kandidatenbank
  • we controleren de kandidatenbank regelmatig op geschikte kandidaten
  • ook kun je binnen jouw account een emailservice activeren die jou mailt zodra er een passende stage wordt gepubliceerd.

Stagevergoeding

Wij hebben de hoogte van de stagevergoeding vastgelegd in de gemeentelijke regeling. De vergoeding hangt af van jouw opleidingsniveau.

Traineeprogramma

Momenteel evalueren we ons huidige traineeprogramma. Daar waar nodig ontwikkelen we het traineeprogramma verder door naar een passend en uitdagend traject voor aankomende collega’s bij Gemeente Utrecht. We verwachten in 2020 weer te gaan werven voor een nieuw traineeprogramma. Ben je geïnteresseerd in het traineeprogramma? Lees hier dan verder. Houd onze website in de gaten, volg ons op LinkedIn of maak een job alert aan via www.werkenbijutrecht.nl, zodat je meteen op de hoogte bent van onze vacatures.