Utrecht maken we samen met jou!

LET OP: Nederland heeft te maken met het coronavirus (COVID-19). Door de maatregelen die het kabinet genomen heeft, hebben wij onze sollicitatieprocedures aangepast. We willen jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door laten gaan. Kijk voor meer info op https://www.werkenbijutrecht.nl/sollicitatieprocedure of in de vacaturetekst.

Wil je werken voor één van de meest aantrekkelijke steden van Nederland? Dat is ervoor zorgen dat álle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen. Dit doe je door datgene waar je goed in bent in te zetten.

Utrecht groeit. Dat vraagt om nieuwe innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, onder andere op gebied van bereikbaarheid, duurzaamheid en gezondheid. Wij zoeken mensen met een brede blik om met lef en ambitie te investeren in onze gezonde en aantrekkelijke stad, wijk en buurt van vandaag en morgen. Samen met bewoners, ondernemers en partners bouwen we aan een stad waar mensen oog hebben voor elkaar. Daarbij handelen we naar onze kernwaarden: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar.

Vacatures en stages vinden

Verfijn resultaat
Soort vacature

Vakgebied

Functiecategorie

Functieniveau

Type dienstverband

Plaatsingsdatum

Uur per week

Organisatieonderdelen

Gevonden resultaat (29)

Ben jij medewerker? om ook de interne vacatures en projecten te zien.
Laat meer vacatures zien