Facilitair en Huisvesting

Een plek voor iedereen

De gemeente Utrecht is laagdrempelig voor alle inwoners. Medewerkers zijn persoonlijk aanspreekbaar en projecten doen we midden in de wijk. Met 17 locaties door heel Utrecht, zijn we altijd dicht bij de plek waar het gebeurt. En we groeien. De afdeling Facilitaire dienstverlening & Huisvesting is onderdeel van Mens & Organisatie. Zij coördineren en ondersteunen bij álle vraagstukken rond locatie, werkplek en middelen voor medewerkers. Van verbouwingsprojecten tot thuiswerkfaciliteiten. Onze aanpakkers bij Facilitair en Huisvesting zorgen dat alle collega’s van gemeente Utrecht hun werk goed kunnen doen. Help je mee?

 

Meld je aan voor onze jobalert

Utrecht heeft jou nodig. Ontvang passende vacatures in je mailbox.

Meld je nu aan

Wat doet Facilitair & Huisvesting?

Het cluster Facilitaire dienstverlening geeft leiding, advies en uitvoering aan alle thema’s rond facility management. Buiten het prachtige oude stadhuis en het stadskantoor, werken we samen met team Vastgoed aan grote verbouwingsprojecten en nieuwe locaties. Liefst in het hart van een buurt. Bijvoorbeeld voor jeugdgezondheidszorg en wijkbureaus  De ontwikkelingen in facility management gaan razendsnel. Tijdens de maatregelen rond de corona-epidemie viel onze waarde nog eens extra op. Wij hielpen onze collega’s hun werk te blijven doen met zo weinig mogelijk risico’s of vanuit huis. Faciliteren van hybride werken doen we al jaren. En ook inspringen op nieuwe ontwikkelingen, zoals meer laadpaallocaties, ruimtebeheer en gebouwbeheer vallen onder onze taken. Voor specialisten in beveiliging, huisvesting, medewerkers projectenbureau, servicemanagers, bouwkundigen, logistiek- en supportmedewerkers is er altijd een mooie uitdaging.

Werken bij Utrecht

Met zo’n 50 collega’s werk je aan verschillende belangrijke opgaves. Waar cluster Huisvesting aan de strategische uitdaging van locaties dichtbij werkt, zet Facilitair bijvoorbeeld werkplekconcepten en security op. Als wij ons werk goed doen, lijken zaken rond huisvesting en facilitaire zaken een vanzelfsprekendheid. Daar gaan we voor. Utrecht heeft voor jou:

  • werken in en aan de mooiste locaties, het prachtige oude stadhuis dat bestaat uit deels Middeleeuwse huizen, of het stadskantoor, het best te bereiken kantoor van Nederland;
  • een afwisselende baan waarin je bijdraagt aan de maatschappij;
  • de mogelijkheid te werken aan een mooie mix van projecten voor nu én voor de toekomst;
  • vertrouwen, vrijheid en inspraak rond jouw werk;

Kies je voor een baan bij ons, dan kan je alle kanten op, van strategie tot uitvoering. Wil je naast een bepaalde rol losse projecten erbij doen? Kan ook bij ons. Zet jouw talent in bij Facilitair & Huisvesting en groei mee met de ambities van de stad. Want wat jij kan, heeft Utrecht nodig. Bekijk de vacatures en lees ook de verhalen van onze collega’s.

Vacatures