Finance

Gezond stedelijk leven door Finance

De Utrechtse regio doet het economisch goed. We hebben dan ook veel troefkaarten in handen. Denk aan een jonge, goed opgeleide bevolking, onze centrale ligging in het land en de aanwezigheid van diverse onderwijsinstellingen. Voor specialisten op het gebied van economie, financiën en inkoop betekent dit werk aan de winkel: nieuwe kansen zien en inspelen op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, huisvesting, werk en inkomen, maatschappelijke ontwikkeling, volksgezondheid en cultuur. Zo draag je bij aan gezond stedelijk leven voor iedereen, nu én in de toekomst.

Niet alleen voor de stad is het werk van onze financieel experts onmisbaar. Ook voor de gemeentelijke bedrijfsvoering kunnen we niet zonder financieel en business controllers, accountants, adviseurs en medewerkers financiële administratie. Zij zorgen dat de begroting klopt, leveranciers betaald krijgen, managementrapportages tijdig gemaakt worden, de planning- en controlcyclus perfect verloopt en de jaarrekening opgesteld wordt. Met haarscherpe financiële analyses en managementinformatie op maat zorgen deze professionals bovendien voor de juiste strategische en tactische besluiten.

"Ik help tientallen culturele instellingen elk jaar om financieel gezond te blijven."

Ilhan, Business controller

"Ik help tientallen culturele instellingen elk jaar om financieel gezond te blijven."

Ilhan, Business controller

"Deze baan is voor mij de ideale combinatie van cijfers en maatschappelijke betrokkenheid."

Daniël, Adviseur business control

"Deze baan is voor mij de ideale combinatie van cijfers en maatschappelijke betrokkenheid."

Daniël, Adviseur business control

Als financieel expert maak jij je samen met de collega’s hard voor een financieel gezond en sterk Utrecht. Door financiële ondersteuning te bieden bij diverse projecten, complexe programma’s en de gemeentelijke begroting maak je het mogelijk dat ruim 4.000 collega’s binnen onze gemeente hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Voor alle inwoners, organisaties en bedrijven in de stad. Je werkt daarbij:

  • in een dynamische en ambitieuze omgeving;
  • aan afwisselende vraagstukken;
  • op je eigen manier, waar en wanneer je wilt;
  • met de nieuwste inzichten en technologieën.

Dit doe je vanuit ons unieke kantoor vlak naast het centraal station of vanuit huis. Waar je ook werkt, je collega’s geven je graag een warm welkom. Want Utrecht maken we samen. Je krijgt bij ons daarom mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je rol. Omdat we zo’n grote organisatie zijn, kun je bij ons alle kanten op. Of je je nu wilt specialiseren of liever de leiding pakt.

Lever jij binnenkort met jouw specialistische kennis, doordachte adviezen en slimme oplossingen een bijdrage aan gezond stedelijk leven voor iedereen? Utrecht maken we samen met jou.

 

Uitgelichte vacatures

Adviseur Business Control

Ben jij de proactieve, resultaatgerichte business controller met kennis van het IT domein, die werkt in een complex speelveld?

  • HBO, WO
  • 36 uur

Manager ‘Strategie & Control’ Sociaal Domein

We hebben een fantastische kans voor een ervaren en maatschappelijk gedreven manager strategie en control.

  • HBO, WO
  • 32 - 36 uur