Drie Trainees samen op de foto in het stadskantoor.

Traineeprogramma Gemeente Utrecht

Op 1 september 2023 start ons traineeprogramma. En wij zoeken jou!  

Steeds meer mensen kiezen voor onze mooie stad in het midden van het land. Een groeiende stad brengt impactvolle maatschappelijke vraagstukken met zich mee op het gebied duurzaamheid, wonen, sociale voorzieningen en infrastructuur. En daarom hebben wij jou nodig!   

Als trainee start je direct in de baan die het beste bij jou past. Een baan waar jij energie van krijgt en waarin jij waarde toevoegt. Gedurende een periode van twee jaar werk je in deze functie en neem je deel aan een gevarieerd en uitdagend traineeprogramma. Je krijgt de mogelijkheid om jouw talent in te zetten zoals jij dat wilt. Samen met jouw collega’s maak je het verschil voor onze stad en voor de inwoners.

Klinkt als een uitdaging? Dat is het zeker! Wij zoeken collega’s die vooruit willen, aanpakken, knopen durven doorhakken en tempo maken!  Na afloop van het programma is de kans groot dat je jouw plek binnen de gemeente hebt gevonden. In dat geval gaan we graag samen door.

 

Meld je aan!

Ben je enthousiast om bij ons als trainee aan de slag te gaan? Bezit je een hbo- of wo diploma en heb je maximaal 2 jaar werkervaring? Maak dan een Jobalert aan. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze verschillende traineefuncties. 

Onze traineevacatures worden vanaf 17 april tot 30 april gepubliceerd.

 

Vragen?

Op de pagina veelgestelde vragen vind je vragen en antwoorden over ons traineeprogramma.

Lees hieronder ook meer over het traineeprogramma, onze arbeidsvoorwaarden en het selectietraject.

Ontdek meer

Het programma en jouw carrière

Gedurende het 2-jarige traineeprogramma doe je veel waardevolle ervaring op en werk je in, voor en met de stad. Lees meer.

Profiel en arbeidsvoorwaarden

Ontdek het instroomprofiel voor ons traineeprogramma. Ook vertellen we je graag alles over de arbeidsvoorwaarden.

De selectieprocedure

Blijf op de hoogte van onze traineevacatures. Zodra je je kunt aanmelden informeren we je over de selectieprocedure