Afbeelding van 3 trainees bij de gemeente Utrecht in het stadskantoor. In de afbeelding staat de tekst 'Utrecht heeft jou nodig, word trainee'

Traineeprogramma Gemeente Utrecht

Let op: Op dit moment zijn er geen traineevacatures. Je kunt niet meer solliciteren.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe traineeships? Meld je dan aan voor ons Job Alert!

Steeds meer mensen kiezen voor onze mooie stad in het midden van het land. Een groeiende stad brengt impactvolle maatschappelijke vraagstukken met zich mee op het gebied duurzaamheid, wonen, sociale voorzieningen en infrastructuur. En daarom hebben wij jou nodig!   

Als trainee start je direct in de baan die het beste bij jou past. Een baan waar jij energie van krijgt en waarin jij waarde toevoegt. Gedurende een periode van twee jaar werk je in deze functie en neem je deel aan een gevarieerd en uitdagend traineeprogramma. Je krijgt de mogelijkheid om jouw talent in te zetten zoals jij dat wilt. Samen met jouw collega’s maak je het verschil voor onze stad en voor de inwoners.

Klinkt als een uitdaging? Dat is het zeker! Na afloop van het programma is de kans groot dat je jouw plek binnen de gemeente hebt gevonden. In dat geval gaan we graag samen door.

 

 

Lees hieronder ook meer over het traineeprogramma, onze arbeidsvoorwaarden en het selectietraject.

Ontdek meer

Het programma en jouw carrière

Gedurende het 2-jarige traineeprogramma doe je veel waardevolle ervaring op en werk je in, voor en met de stad. Lees meer.

Profiel en arbeidsvoorwaarden

Ontdek het instroomprofiel voor ons traineeprogramma. Ook vertellen we je graag alles over de arbeidsvoorwaarden.

De selectieprocedure

Blijf op de hoogte van onze traineevacatures. Zodra je je kunt aanmelden informeren we je over de selectieprocedure