acht collega’s tijdens een bootcamp les die in de parkeergarage van het stadskantoor met sport materialen zoals matjes, kettle bells staan.

Fit blijven tijdens thuiswerken

Ben je benieuwd hoe wij vitaal blijven tijdens het thuiswerken? We vertellen je er graag over.

In de periode waarin we zoveel mogelijk thuiswerkten, probeerden we met elkaar actief en fit te blijven. Elke woensdag na werktijd wordt bootcamp gegeven. Hier doen veel collega’s aan mee. Voor corona deden we dat in de parkeergarage onder het Stadskantoor op verschillende dagen in de week. In coronatijd sportten we met elkaar online via Youtube of Instagram.

Daarnaast proberen we op allerlei manieren om vitaal en gezond ons werk te blijven doen. We faciliteren een goede thuiswerkplek met een beeldscherm, toetsenbord en verstelbare bureaustoel. Ook zijn er verschillende mindfulnessworkshops, vitaliteitsworkshops met leuke sprekers, korte beweegbreaks en online koffiemomenten om met je collega’s bij te praten. En misschien wil je wel een gesprek met een coach om mentaal fit te blijven.

Ook dit is werken bij Utrecht. Samen sporten en lichamelijk en mentaal fit blijven. Bekijk onze vacatures en wie weet tot snel.

Ontdek meer

Werken als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) bij Utrecht

Collega Joost vertelt je meer over zijn werk als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Utrecht in top 100 favoriete werkgevers

Utrecht staat op plaats 61 in de top 100 favoriete werkgevers van Nederland. We vertellen je graag waarom…

Utrecht in cijfers

Ben je benieuwd naar leuke Utrechtse feitjes? Lees gauw verder.

Meld je aan voor onze jobalert

Ontvang passende vacatures en stages in je mailbox

Meld je nu aan